Servicii HR

 

  • Recrutare, Selectie si Plasare de Personal


Recrutarea reprezinta un proces complex in cadrul organizatiilor. Acesta trebuie planificat si corelat cu procesul de selectie, prin care se verifica compatibilitatea candidatilor cu cerintele postului oferit de catre companie. Pentru a usura si eficientiza aceste doua procese noi venim in ajutorul angajatorilor cu noi surse si strategii de atragere a candidatilor potriviti.  

  • Testare si Evaluare Psihologica

 

Testele de aptitudini si evaluarea psihologica a candidatilor reprezinta doua dintre instrumentele cel mai des folosite in recrutare. Deoarece necesita o atentie deosebita si multe resurse,  noi venim in ajutorul angajatorilor pentru reducerea costurilor si pentru o mai buna analiza a competentelor si aptitudinilor candidatului. Dispunem de baterii de teste care cuprind: teste de inteligenta, perspicacitate, cultura generala, de personalitate si de aptitudini tehnice 

  •  Servicii de Formare Profesionala

 

 


 

  •  Organizare Evenimente de Cariera

 

Evenimentele de cariera reprezinta momentul ideal de intalnire dintre angajatori si candidati. In cadrul acestora angajatorii pot intra in contact direct cu viitorii angajati, pot afla care sunt problemele cu care acestia se confrunta si la randul lor candidatii se lamuresc cu privire la responsabilitatile si cerintele firmelor. Portofoliul nostru de evenimente cuprinde: targuri de joburi, sedinte de consiliere in cariera, business game-uri pe care le organizam impreuna cu partenerii nostrii, asociatiile studentesti.